Showbiz

Jason Momoa konfirmon lidhjen e re me kolegen e tij

Jason Momoa konfirmon lidhjen e re me kolegen e tij

Me disa foto të shkëputura nga udhëtimi në Japoni, Jason Momoa ka konfirmuar lidhjen e saj. “Mi Amor”, pra “Dashuria ime” i përgjigjet asaj.

Ai gjithashtu etiketoi një varg llogarish në postim, përfshirë atë të Adrias, të dashurës së re.

Jason Momoa konfirmon lidhjen e re me kolegen e tij

Jason ishte në një lidhje 17-vjeçare me Lisa Bonet. Të dy u martuan 6 vjet më parë dhe në janar të vitit 2022 deklaruan ndarjen.

Jason Momoa konfirmon lidhjen e re me kolegen e tij

Adria, e cila me origjinë vjen nga Guatamala, është shfaqur më parë në disa filma si Pacific Rim Uprising, Good Omens, True Detective dhe në spin-off të Star Wars Andor.

Jason Momoa konfirmon lidhjen e re me kolegen e tij

Ajo ka luajtur gjithashtu në filmin Morbius dhe ka marrë rolin kryesor në Wizard Of Oz.