Showbiz

‘Jam 16 vjeç dhe mund të bëj ç`të dua’. Si e qetëson Kate me kode, Charlotte-n dhe 2 djemtë

‘Jam 16 vjeç dhe mund të bëj ç`të dua’.

Tre fëmijë, dukeshë, herë herë detyrohet t`i marrë me vete, kur ashtu ia kërkon protokolli, por nuk është e lehtë të menaxhohen. Aktivitetet e të rriturve ndonjëherë janë të mërzitshme edhe për vetë ata, jo më për të vegjlit. Megjithatë kur George, Louis e sidomos Charlotte përkëdhelet, Kate ka kodet e saj të komunikimit për t`u tërhequr vëmendjen, pa rënë shumë në sy.

‘Jam 16 vjeç dhe mund të bëj ç`të dua’.

‘Jam 16 vjeç dhe mund të bëj ç`të dua’.

Në vend që t`u thotë: ‘Qetësohuni’, u thotë: ‘Merrni frymë thellë’.

‘Jam 16 vjeç dhe mund të bëj ç`të dua’.

Nuk është e lehtë me tre, sidomos tani që po rriten. Charlotte është 6 vjeçe, sap oi ka mbushur, por siç William tregoi, kur e pyesin për moshën thotë: “Unë jam 16 vjeç, jam e rritur dhe mund të bëj çfarë të dua.”

*Artikulli i Cosmopolitan u përshtat në shqip nga Tiranapost.al