Showbiz

Iva Tiço hap konkurs në Instagram dhe gjen belanë me ndjekëset

Iva Tiço hap konkurs në Instagram dhe gjen belanë me

Iva Tiço ka zgjedhur një mënyrë ndryshe nga “Giveaway”-të e zakonshëm që të detyrojnë të bësh tag e like. Ftoi ndjekëset e saj t`i nisnin foto të ëmbëlsirave të bukura që kanë gatuar dhe e sqaroi se si do funksiononte.

Iva Tiço hap konkurs në Instagram dhe gjen belanë me

Iva Tiço hap konkurs në Instagram dhe gjen belanë me

Iva Tiço hap konkurs në Instagram dhe gjen belanë me

Iva Tiço hap konkurs në Instagram dhe gjen belanë me

Iva Tiço hap konkurs në Instagram dhe gjen belanë me

Iva Tiço hap konkurs në Instagram dhe gjen belanë me

Secila ka të drejtën për të nisur vetëm një foto. Pastaj të gjitha do postohen në story, si më poshtë dhe vetë ndjekësit e saj do votojnë.

Iva Tiço hap konkurs në Instagram dhe gjen belanë me

Vajzat kanë ndjerë frymën e garës dhe po i shkelin rregullat. Disa nisin shumë foto, të tjera votojnë negativisht kundërshtaren. Për këtë arsye Iva u detyrua t`i sqarojë edhe njëherë.