Showbiz

Hilary Duff një mesazh lamtumire për ish-të dashurin Aaron Carter

Hilary Duff një mesazh lamtumire për ish-të dashurin Aaron Carter

Hilary Duff ndau publikisht një homazh për ish të dashurin e saj Aaron Carter në Instagram.

Hilary shkroi: “Për Aaron - më vjen thellësisht keq që jeta ishte kaq e vështirë për ty dhe që duhej të luftoje para gjithë botës. Ti kishe një bukuri që ishte absolutisht e shndritshme… në adoleshencën time të kam dashur shumë. Dashuria ime është për familjen tënde në këtë kohë. Prehu në paqe”.

Hilary Duff një mesazh lamtumire për ish-të dashurin Aaron Carter

Aaron Carter u gjet i pajetë, dje, në vaskën e shtëpisë së tij, në Kaliforni. Ai ishte 34 vjeç. Aaron është vëllai i Nick Carter, këngëtarit të Backstreet Boys.