Showbiz

Hilaria dhe Alec kanë sjellë në jetë një tjetër fëmijë, të gjashtin

Hilaria dhe Alec kanë sjellë në jetë një tjetër

Hilaria dhe Alec Baldwin njoftuan papritur lindjen e fëmijës së tyre të gjashtë. Çifti shpërndau fotot e para të të porsalindurit në Instagram. Thuhet të jetë vajzë dhe ka ardhur në jetë 5 muaj pas Edu që ka ardhur në jetë që në shtator të 2020-ës. Por sesi? Është birësuar apo përmes një nëne surrogate?

Hilaria dhe Alec kanë sjellë në jetë një tjetër

Hilaria shfaqet e rrethuar tashmë nga gjashtë fëmijët; Carmen Gabriela, Rafael Thomas, Leonardo Ángel Charles, Romeo Alejandro David dhe djalin e vogël Edu.

Hilaria nuk e ka fshehur asnjëherë dëshirën për ta zgjeruar familjen

Ish-instruktorja e fitnesit pësoi dy aborte në vitin 2019, një në Prill dhe përsëri në Nëntor. Në atë kohë, Hilaria tha: ‘Ne jemi shumë të trishtuar të themi se sot mësuam që foshnja jonë vdiq”.

Ditët e trishta kanë kaluar dhe po shijojnë këto të bukurat.