Showbiz

Harry dhe Meghan zbulojnë gjininë e bebit dhe mediat paskan pasur të drejtë

Harry dhe Meghan zbulojnë gjininë e bebit dhe mediat paskan pasur

Intervista e shumëpritur me Oprah ëinfrey ka zbuluar shumë rreth Harry-t, Meghan dhe gjithë familjes mbretërore. Një ndër detajet është gjinia e bebit. Archie do të bëhet me motër dhe çifti me vajzë. Mediat kishin të drejtë këtë herë në parashikimin e tyre. Unaza e Meghan ngjyrë rozë, në daljen e parë me figurë dhe zë, përpara disa javësh paska qenë sinjal.

Mbretërorët, jashtë apo brenda mbretërisë duket se nuk e bëjnë asgjë zgjedhje pa qëllim.

Detaje të tjera të intervistës, në vazhdim...