Showbiz

Harrison Ford: Mund të kisha qenë prind më i mirë

Harrison Ford: Mund të kisha qenë prind më i mirë

Në moshën 80-vjeçare, ikona e Hollivudit, Harrison Ford, reflekton mbi mundësinë e tij për të qenë një prind më i mirë. Pas një divorci të vështirë, ai gjeti shoqen e jetës, Calista, dhe ata kaluan gati dy dekada së bashku. Sot Ford mendon përgjegjësinë e të qenit prind dhe pyet veten nëse mund të kishte qenë më i mirë për fëmijët e tij.

Harrison Ford: Mund të kisha qenë prind më i mirë

Harrison kryqëzoi rrugët me të dashurin e tij menjëherë pas divorcit.

Divorci i Harrison Ford nga Melissa Mathison ishte një moment i dukshëm ndryshimi në jetën personale të aktorit. Pasi ndanë 18 vite martesë, çifti mori vendimin e vështirë për të ecur të ndarë në rrugët e tyre. Me dy fëmijë, Malcolm dhe Georgia, zgjedhja e çiftit për t'u ndarë padyshim që ndikoi ndjeshëm në dinamikën e tyre familjare.

Harrison Ford: Mund të kisha qenë prind më i mirë

Edhe pse arsyet e divorcit mbetën private, kurioziteti i publikut çoi në spekulime dhe thashetheme në tabloide të ndryshme. U përballën me lajme të ndryshme, qoftë edhe mbi tradhti të mundshme.

“Ishte shumë lënduese për fëmijët e mi. Ishte e dëmshme për shumë njerëz, sepse 90 për qind nuk ishin të vërteta”.

Duket se gabimet me fëmijët e tij, i ndreqi kur iu dha një mundësi e dytë. Kur njohu Calista Flockhart ajo ishte bërë nënë e një djali të birësuar njëvjeçar, Liam.

Harrison Ford shprehu mirënjohjen për sakrificat që Calista Flockhart kishte bërë dhe dashurinë që ajo i kishte kushtuar djalit të tyre.

Harrison Ford: Mund të kisha qenë prind më i mirë

“Ajo i është përkushtuar Liamit dhe ka bërë një punë vërtet të mrekullueshme duke e rritur atë. Jam i lumtur që tani kam një pjesë të kontributit”, tha ai.

Harrison Ford, i cili kurrë nuk e kishte imagjinuar të bëhej prind përsëri në të 60-at e tij, e shihte atë si një dhuratë të papritur dhe të çmuar. Ai me gjithë zemër iu përkushtua rritjes së fëmijës, duke ofruar të njëjtën dashuri dhe përkushtim që kishte dhënë për fëmijët e tij. Megjithatë, Ford pranoi se me kalimin e kohës, perspektiva e tij për prindërimin evoluoi natyrshëm dhe siç e thotë ai, “Unë isha më i pjekur me të”.

Harrison Ford: Mund të kisha qenë prind më i mirë

Edhe pse jeta e tij e dashurisë duket e përsosur, Harrison pranon se ai nuk është prindi më i mirë.

Në një intervistë me Esquire, të publikuar në një kopertinë të verës 2023, ylli 80-vjeçar i Indiana Jones pranoi sinqerisht se ai mund të kishte qenë një prind më i mirë nëse do të kishte një karrierë më pak të suksesshme. Ford shpjegoi se të qenit një prani e vazhdueshme në jetën e fëmijëve të tij është thelbësore për prindërimin efektiv.