Showbiz

Hapet sondazh për ditëlindjen e mbretëreshës, Harry dhe Meghan të padëshiruar në Angli. Po shqiptarët ç`mendojnë?

Hapet sondazh për ditëlindjen e mbretëreshës, Harry dhe

Ditëlindja e Mbretëreshës Elizabeth po vjen sërish. Burime pranë familjes mbretërore thanë se shpresojnë që festa këtë vit të bëhet ashtu siç e do zakoni mbretëror dhe ndryshe nga viti i kaluar. Pandemia penalizoi paradën e përvitshme që organizohet në nder të saj dhe ku familja mbretërore shfaqet në ballkon për të përshëndetur.

Këtë vit shpresojnë shumë që të mund të realizohet. Mbase vaksina do ketë bërë të vetën dhe situata do jetë normalizuar, po Harry dhe Meghan vallë a do jenë rikthyer tek familja?

“Daily Express” hapi një sondazh nëse duhej të kthehej çifti tek familja me rastin e ditëlindjes së mbretëreshës dhe për shumicën janë të padëshiruar.

Hapet sondazh për ditëlindjen e mbretëreshës, Harry dhe

Sondazhi qëndroi disa orë në fare, të mërkurën e 13 janarit dhe rezultoi se 88% e njerëzve nuk e donin rikthimin e tyre, 11% thanë “Po”, kurse 1% votoi “Nuk e di”.

Po ti ç`mendon?

Poll

*Artikulli i Daily Express u përshtat në shqip nga Tiranapost.al