Showbiz

Fustani ekstravagant, kurse velloja e Kourtney Kardashian me Shën Marinë

Fustani ekstravagant, kurse velloja e Kourtney Kardashian me Shën

Kourtney Kardashian dhe Travis Barker u martuan sërish. Ceremonia e tretë e dasmës së tyre u mbajt në Itali dhe sponsor mendohet se ishte Dolce & Gabbana. Ata u morën me detajet e ceremonisë dhe sigurisht realizuan edhe fustanin me vello. Kjo e fundit ishte e gjatë dhe në pjesën e fundit të saj kishte të qëndisur imazhin e Shën Marisë. Kurse fustani ishte mini, ekstravagant dhe me shkëlqim.

Fustani ekstravagant, kurse velloja e Kourtney Kardashian me Shën

Fustani ekstravagant, kurse velloja e Kourtney Kardashian me Shën

Të gjitha motrat e Kourtney ishin në dasmë dhe nëna gjithashtu. Kris e shoqëroi madje në altar drejt Travis që e priste i veshur si dhëndër. Ai shoqërohej nga djali 18 vjeç.

Fustani ekstravagant, kurse velloja e Kourtney Kardashian me Shën

Fustani ekstravagant, kurse velloja e Kourtney Kardashian me Shën

Fustani ekstravagant, kurse velloja e Kourtney Kardashian me Shën

Fotot e dasmës, nga parakalimi në altar tek puthja pas Po-së janë bërë publike.

Fustani ekstravagant, kurse velloja e Kourtney Kardashian me Shën

Fustani ekstravagant, kurse velloja e Kourtney Kardashian me Shën

Tiranapost.al