Showbiz

Fotot e fundit të Alain Delon dëshmojnë se koha bën të vetën edhe me yjet

Fotot e fundit të Alain Delon dëshmojnë se koha bën të

Ylli i kinematografisë, ëndrra e shumë grave të një epoke tjetër, në fotot e fundit që po qarkullojnë në rrjet shfaqet ndryshe. Vitet kanë bërë të vetën dhe e kanë rrëzuar pamjen prej kolosi të një prej burrave më të bukur të të gjitha kohërave.

Fotot e fundit të Alain Delon dëshmojnë se koha bën të

Alain Delon është me familjen, në një tryezë, më shumë kilogramë më pak, tashmë 88 vjeç. E vetmja gjë që nuk ka ndryshuar janë sytë shprehës.

Prej kohësh, aktori francez nuk ishte shfaqur në ndonjë foto apo event. Ndaj këto pamje ngjallin interes.

Fotot e fundit të Alain Delon dëshmojnë se koha bën të

Fotot e fundit të Alain Delon dëshmojnë se koha bën të

Fotot e fundit të Alain Delon dëshmojnë se koha bën të

Fotot e fundit të Alain Delon dëshmojnë se koha bën të

Komentet në rrjet kanë qenë të shumta dhe shumica prej tyre shkruajnë thuajse të njëjtën gjë: Koha paska bërë të vetën.