Showbiz

Fedez dhe Chiara ndahen edhe në rrjete sociale

Fedez dhe Chiara ndahen edhe në rrjete sociale

Fedez dhe Chiara janë ndarë edhe në Instagram. Kanë fshirë njëri tjetrin jo vetëm nga fotot, por edhe lista e shokëve.

Fedez madje ka hequr nga lista edhe ish-kunatat, motrat e Chiaras.

Edhe ato, Francesca dhe Valentina e kanë fshirë më pas.

Çdo ditë e më shumë ajo që dukej e pabesueshme po ndodh: The Ferragnez nuk ekziston më