Showbiz

Elhaida e mban gjithçka enigmë, veç tre bashkëpunëtorëve

Elhaida e mban gjithçka enigmë, veç tre

Elgit Doda, Kledi Bahiti dhe Alban Kondi janë bashkëpunëtorët e Elhaida Danit. Këngëtarja ka në duar diçka. Po poston vazhdimisht foto nga studio, por pa asnjë detaj tjetër. Ah, po dihet vetëm data. 20 shtator. Po përse bëhet fjalë? A nuk do të mjaftonte 1 kompozitor për të bërë 1 këngë? Pse do të duheshin 3?

Elhaida e mban gjithçka enigmë, veç tre

Siç duket bëhet fjalë për diçka më shumë. Diçka për të cilët fansave të Elhaidës do u duhet të presin.