Evente

E treta e vërteta! Maluma konfirmon datën e koncertit në Tiranë

E treta e vërteta! Maluma konfirmon datën e koncertit në

Data nuk ka ndryshuar, por kjo është hera e treta dhe ndoshta e vërteta që Maluma konfirmon koncertin në Tiranë. Turneu i tij në disa shtete, përfshirë edhe Shqipërinë, duhej të ishte bërë që në 2020-ën.

E treta e vërteta! Maluma konfirmon datën e koncertit në

Por përhapja e pandemisë e shtyu vitin e parë dhe përhapja e Deltës e shtyu edhe vitin e dytë.

Këtë herë Maluma ka postuar sërish.

E treta e vërteta! Maluma konfirmon datën e koncertit në

Më 14 mars, në Ditën e Verës, nëse çdo gjë shkon mirë atëherë Maluma do të jetë në Tiranë.