Showbiz

Ditën e parë të pavarësisë, Atara e nis me të qeshura, kurse Orinda me lot

Ditën e parë të pavarësisë, Atara e nis me të

Atara ka nisur sot për herë të parë kopshtin. Me gërsheta dhe buzëqeshjen vesh më vesh, vajza e Turit dhe Orindës doli nga shtëpia për t`iu drejtuar jetës së pavarësisë. Kështu e quan Turi në statusin e tij në Instagram këtë ditë. Kurse Orinda e ka përjetuar më emocionalisht.

Ditën e parë të pavarësisë, Atara e nis me të

“Sa shumë kam menduar për këtë ditë që i ka të gjitha emocionet bashkë. Atara ime, goca ime, mrekullia e Zotit i bekuar qoftë ky “udhëtim” ri.. p.s. mami po qante para dhe duke bërë foton, ndërsa Atara e nisi me qejf @maplebeartirana”, shkruan Orinda.

Ditën e parë të pavarësisë, Atara e nis me të

Ditën e parë të pavarësisë, Atara e nis me të

MapleBear Tirana është një nga kopshtet më të mirë në Tiranë, një brand kanadez për të cilin edhe Tiranapost ka shkruar.