Showbiz

Disa nga memet që shpërthyen në rrjet pasi Johnny Depp fitoi kundër Amber Heard

Disa nga memet që shpërthyen në rrjet pasi Johnny Depp fitoi

Kanë kaluar disa ditë nga fitorja e Johnny Depp, por rrjeti zien ende me lajme dhe meme. Disa janë frymëzuar prej gjyqit e të tjerë prej vendimit final. Disa ironizojnë deklaratat e Amber në gjyq dhe lotët e saj i konsiderojnë të rremë, të tjerë bëjnë humor me faktin se si do t`i paguajë Amber 50 milionë dollarët dëmshpërblim për Depp. Kanë arritur deri aty sa e kanë “çuar” Amber tek “Squid Game” përmes fotoshopit.

Disa nga memet që shpërthyen në rrjet pasi Johnny Depp fitoi

Disa nga memet që shpërthyen në rrjet pasi Johnny Depp fitoi

Disa nga memet që shpërthyen në rrjet pasi Johnny Depp fitoi

Disa nga memet që shpërthyen në rrjet pasi Johnny Depp fitoi

Disa nga memet që shpërthyen në rrjet pasi Johnny Depp fitoi

Disa nga memet që shpërthyen në rrjet pasi Johnny Depp fitoi

Tiranapost.al