Showbiz

Demi Moore feston 60-vjetorin në një avion privat me familjen dhe miqtë

Demi Moore feston 60-vjetorin në një avion privat me familjen dhe

Demi Moore festoi ditëlindjen e saj të 60-të. Aktorja e famshme ka festuar në një avion privat me familjen dhe miqtë.

Shfletoni për më tepër fotot e postuara nga vajza më e vogël që ajo ndan me ish-bashkëshortin Bruce Willis, Tallulah Willis:

Demi Moore feston 60-vjetorin në një avion privat me familjen dhe

Demi Moore feston 60-vjetorin në një avion privat me familjen dhe

Demi Moore feston 60-vjetorin në një avion privat me familjen dhe

Demi Moore feston 60-vjetorin në një avion privat me familjen dhe

Demi Moore feston 60-vjetorin në një avion privat me familjen dhe