Showbiz

Cilit VIP do t`i besonit për disa orë fëmijën? Njerëzit zgjedhin

Cilit VIP do t`i besonit për disa orë fëmijën? Njerëzit

Prindërimi nuk është fushë me lule. Ka raste kur dëshiron të arratisesh për disa orë dhe të qëndrosh me veten. Të bësh diçka që të pëlqen. Pa pasur fëmijët me vete. Po cilit do t`ia besoje? Bright Side e ka shtruar këtë pyetje, por duke e vënë theksin tek të famshmit. Duke i parë në TV e duke i njohur nga intervistat, a jeni kuriozë të dini si cilit VIP do t`ua besonin njerëzit fëmijën?

Në vendin e dhjetë: Kristen Bell

Cilit VIP do t`i besonit për disa orë fëmijën? Njerëzit

Në vendin e nëntë: Chris Pratt

Cilit VIP do t`i besonit për disa orë fëmijën? Njerëzit

Në vendin e tetë: Reese Witherspoon

Cilit VIP do t`i besonit për disa orë fëmijën? Njerëzit

Në vendin e shtatë: Neil Patrick Harris

Cilit VIP do t`i besonit për disa orë fëmijën? Njerëzit

Në vendin e gjashtë: Sandra Bullock

Cilit VIP do t`i besonit për disa orë fëmijën? Njerëzit

Në vendin e pestë: Morgan Freeman

Cilit VIP do t`i besonit për disa orë fëmijën? Njerëzit

Në vendin e katërt: Chris Hemsworth

Cilit VIP do t`i besonit për disa orë fëmijën? Njerëzit

Në vendin e tretë: Keanu Reeves

Cilit VIP do t`i besonit për disa orë fëmijën? Njerëzit

Në vendin e dytë: Tom Hanks

Cilit VIP do t`i besonit për disa orë fëmijën? Njerëzit

Në vendin e parë: Dwayne Johnson

Cilit VIP do t`i besonit për disa orë fëmijën? Njerëzit

Tiranapost.al