Showbiz

Chiara në një lidhje, Fedez i sëmurë. Çfarë po ndodh me Ferragnez?

Chiara në një lidhje, Fedez i sëmurë. Çfarë po

Sipas të gjitha gjasave shumë shpejt ata do të jetë ish-Ferragnez në fakt, por meqë divorci nuk është zyrtarizuar, po i quajmë ende kështu.

Chiara dhe Fedez po jetojnë të ndarë. Ajo me fëmijët. Ai vetëm fare. Ndonjëherë e shoqëron nëna e tij.

Chiara në një lidhje, Fedez i sëmurë. Çfarë po

Mjaftoi një pasdite e Chiarës teksa ndiqte një lojë tenisi, për të aluduar se mund të ishte në një lidhje me tenistin Alexander Zverev.

Chiara në një lidhje, Fedez i sëmurë. Çfarë po

Këto thashetheme u hodhën poshtë shpejt duke qenë se Zverev është në një lidhje me modelen Sophia Tomolla.

Po nga Fedez ç`bëhet. Edhe ai u fotografua afër me një vajzë, por thashethemet nuk u zgjedhuan më tej, përveç ca fotove që qarkulluan në rrjet. Më tej mediat shkruan se ai ishte i sëmurë, ishte keq dhe madje po vdiste.

Chiara në një lidhje, Fedez i sëmurë. Çfarë po

“Përshëndetje të gjithëve, doja t’ju siguroja se jam mirë. Kisha disa probleme këtë fundjavë, por asgjë serioze. Nuk e di pse po thonë se po vdes”, tha ai.

Chiara në një lidhje, Fedez i sëmurë. Çfarë po

Ajo që është e sigurtë në gjithë këtë histori, është se Chiara dhe Fedez nuk janë në ditët më të mira.