Showbiz

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe dreka hahen në dhoma të ndryshme

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Pesë dhoma gjumi dhe shtatë tualete për 13.75 milionë dollarë. Kaq pagoi më 28 dhjetor Rihanna.

Vila e saj luksoze ndodhet në Beverly Hills, aty ku banojnë shumë të famshëm. Rihanna për shembull është fqinjë e Paul McCartney.

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Shtëpia e saj është ndërtuar në vitin 1938, por që atëherë ka pësuar vazhdimisht ndryshime. Veç atyre të gjumit, të të ka një dhomë enkas vetëm për mëngjesin, një bar, një dhomë zjarri (oxhaku), dhomë ngrënie, dhomë fëmijësh. Pjesa e palestrës është në ambient të hapur që mbyllet me xhama kur është ftohtë. Sigurisht që ka edhe pishinë.

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Për më shumë shiko fotot.

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe
Ku hahet vetem mengjesi

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe
Ku hahet dreka

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Brenda vilës në Beverly Hills të Rihanna-s ku mëngjesi dhe

Tiranapost.al