Showbiz

Blogerja shqiptare në SHBA kur merr mesazhin erotik në postën e porosive për veshjet: Baby ne lëpijmë vetëm kartat e kreditit

Blogerja shqiptare në SHBA kur merr mesazhin erotik në postën e

Bashkë me dëshirën për të bërë një porosi, një prej klientëve ka shprehur fantazinë e tij erotike në mesazh.

Blogerja shqiptare në SHBA, Egreis Gjergjani, e cila ka hapur markën e veshjeve që mban emrin e saj, “ByEgreis”, ka publikuar një nga mesazhet që ka mbërritur në postën e porosive.

Blogerja shqiptare në SHBA kur merr mesazhin erotik në postën e

Klienti shkruante se mezi po priste që të merrte porosinë për një veshje, ndërsa shkruante se e donte që të lëpinte organin gjenital.

Blogerja shqiptare në SHBA kur merr mesazhin erotik në postën e

“Çfarë ke? U frikësove? Jam kaq e eksituar sa mezi po pres që të më lëpijnë”.

Dhe një prej punonjësve i përgjigjet me sportivitet: “Baby, ne lëpijmë vetëm kartat e kreditit”.

Blogerja shqiptare në SHBA kur merr mesazhin erotik në postën e