Showbiz

Billie Eilish: Më duket vetja më e fuqishme kur ndihem mashkullore

Billie Eilish: Më duket vetja më e fuqishme kur ndihem mashkullore

Për BBC, Billie Eilish foli rreth ndjesive të saj të të njerit femërore apo mashkullore. Këngëtarja tregon për fuqinë që ndjen qoftë edhe në një ditë që vishet dhe merr qëndrim prej djali.


“Ndihem e fuqishme kur ndihem mashkullore. Gjithashtu mund të gjej forcë kur ndihem grua. Është si një lloj balance e të dyjave bashkë.

Ç`do të thuash me “mashkullore”?

S`e di. Varet nga mënyra sesi eci, sesi qëndroj, rrobat e mia, bizhutë, edhe gishtat e mi… Përgjithësisht dua të ndihem më shumë djalë sesa vajzë. Ka raste kur mund ta arrij këtë. Pastaj ka raste kur ndihem mirë si vajzë. Si sot që kam veshur në bluzë elegante, bizhuteri”, tha Billie Eilish.