Showbiz

Ben Affleck e përplas të vërtetën e marrëdhënies me Jennifer, me vetëm një foto

Ben Affleck e përplas të vërtetën e marrëdhënies

Ben dhe Jenn nuk janë ndarë, të paktën akoma jo. Një foto e telefonit të Ben (mbase jo rastësore) është përgjigjja për gjithë aludimet.

Në fotot e shkrepura nga paparacët, duket ekrani i ndezur i telefonit të tij ku shfaqej Jenn dhe emri me të cilin ka shënuar kontaktin e saj “Jennifer Affleck”. JLo e ndryshoi mbiemrin e saj pas martesës me Ben dhe duket se ky i fundit ia ka shënuar emrin në telefon, me mbiemrin e tij.

Ben Affleck e përplas të vërtetën e marrëdhënies

Po pse duhet ta merrte Jennifer-in në telefon kur e kishte brenda në makinë?

Ja ndoshta pikërisht për këtë, për të na vërtetuar se ajo është ende gruaja e tij. Ose, ose Jennifer s`ka ditur ku e ka lënë telefonin dhe i ka thënë: Zemër, më bëj një zile!