Showbiz

Ardit Gjebrea u përgjigjet atyre që thanë: Është nisur drejt Turqisë

Ardit Gjebrea u përgjigjet atyre që thanë: Është nisur

Meqë mungoi në “E diela shqiptare” dhe meqë nuk kishte postuar asgjë në Instagram prej 14 shkurtit, disa portale shkruanin dje në mbrëmje se Ardit Gjebrea ishte nisur drejt Turqisë me urgjencë, pasi gjendja nga koronavirusi ishte përkeqësuar. Dhe meqë lajmet e këqija përhapen më shpejt se të mirat, në vesh i shkuan edhe vetë Gjebreas që si rrallëherë postoi një foto duke ndjekur programacionin italian dhe ishte kujdesur të vendoste sipër “rezidenca Kodra e Diellit”.

Ardit Gjebrea u përgjigjet atyre që thanë: Është nisur

Lokacioni dhe shkelja e syrit i thanë të gjitha. Arditi është mirë, po rimerr veten.