Showbiz

Angelina Jolie në tapet të kuq me Vivienne, një mini Brad Pitt

Angelina Jolie në tapet të kuq me Vivienne, një mini Brad Pitt

Angelina Jolie është shfaqur në tapetin e kuq të Tony Awards me shoqëruese vajzën e saj Vivienne.

Vivienne është futur në botën e filmit duke qenë se ka asistuar në "The Outsider", një muzikal i nominuar në këtë festival, por i prodhuar nga Jolie.

Pavarësisht se për zgjedhje profesionale apo ligjore, Vivienne ka zgjedhur të presantohet si Jolie, me mbiemrin e nënës, ka diçka që nuk mund ta mohojë nga Pitt dhe ajo është ngjashmëria me babain e saj.

Fëmijët e tjerë të Jolie - Pitt, si për shembull Shiloh dhe Zahara dhe kanë kërkuar që kur të bëhen 18 vjeç të heqin mbiemrin e babait për të mbajtur vetëm të nënës.

Video e Angelina dhe Vivienne në tapetin e Tony Awards ka vjedhur vëmendjen e mediave sot.