Showbiz

Angelina Jolie kokëkuqe dhe Ben Affleck me kaçurrela, si do dukeshin këta të famshëm

Angelina Jolie kokëkuqe dhe Ben Affleck me kaçurrela, si do dukeshin

Fytyra mund të perceptohet ndryshe me një model flokësh ndryshe. Edhe gjatësia ka rëndësi, jo vetëm ngjyra. Edhe prerja ka rëndësi. Volumi, po ashtu.

Pamja tipike e disa personazheve të famshëm që nuk para kanë eksperimentuar me flokët, mund të ishte shumë ndryshe. Bright Side u ka ndryshuar vetëm flokët. Nga Angelina Jolie bronz e deri tek Ben Affleck me kaçurrela.

Fotot më poshtë:

Angelina Jolie

Angelina Jolie kokëkuqe dhe Ben Affleck me kaçurrela, si do dukeshin

Courteney Cox

Angelina Jolie kokëkuqe dhe Ben Affleck me kaçurrela, si do dukeshin

Cameron Diaz

Angelina Jolie kokëkuqe dhe Ben Affleck me kaçurrela, si do dukeshin

Timothée Chalamet

Angelina Jolie kokëkuqe dhe Ben Affleck me kaçurrela, si do dukeshin

Jennifer Lawrence

Angelina Jolie kokëkuqe dhe Ben Affleck me kaçurrela, si do dukeshin

Robert Pattinson

Angelina Jolie kokëkuqe dhe Ben Affleck me kaçurrela, si do dukeshin

Zendaya

Angelina Jolie kokëkuqe dhe Ben Affleck me kaçurrela, si do dukeshin

Benedict Cumberbatch

Angelina Jolie kokëkuqe dhe Ben Affleck me kaçurrela, si do dukeshin

Jennifer Lopez

Angelina Jolie kokëkuqe dhe Ben Affleck me kaçurrela, si do dukeshin

Leonardo DiCaprio

Angelina Jolie kokëkuqe dhe Ben Affleck me kaçurrela, si do dukeshin

Reese Witherspoon

Angelina Jolie kokëkuqe dhe Ben Affleck me kaçurrela, si do dukeshin

Ben Affleck

Angelina Jolie kokëkuqe dhe Ben Affleck me kaçurrela, si do dukeshin

Tiranapost.al