Showbiz

Angelina Jolie fitoi një mal me para nga kujtimet e Brad Pitt

Angelina Jolie fitoi një mal me para nga kujtimet e Brad Pitt

Dashuria ka mbaruar, martesa gjithashtu, ndaj Angelina vendosi të shesë një nga kujtimet që ruante nga Brad Pitt. Një pikturë e vjetër, por me rëndësi. Brad Pitt ia bleu asaj në 2011-ën për 2.95 milionë dollarë, një pikturë të vjetër të ëinston Churchill, por vlera iu shtua me kalimin e viteve. Fakti që u mbajt edhe nga Brad e Angelina ia shtoi edhe më shumë rëndësinë ndaj Jolie e shiti për plot 11.5 milionë dollarë. Piktura u shit në ankand.

Angelina Jolie fitoi një mal me para nga kujtimet e Brad Pitt

Angelina nuk ështe e vetmja që vendosi të shiste dhuratat ditët e fundit. Edhe Kanye ëest ia mori të gjitha Kim-it dhe i shiti.

*Artikulli i NBC News u përshtat në shqip nga Tiranapost.al