Showbiz

Aktorja e ‘Parasite’ shfaqet e qeshur pas luftës me kancerin

Aktorja e ‘Parasite’ shfaqet e qeshur pas luftës me kancerin

Aktorja Park So-dam, 30 vjeç u diagnostikua me kancer papilar të tiroides. Lajmi doli në mesin e dhjetorit dhe mediat shkruanin se kishte kaluar ditë të vështira. Pas operacionit dhe pasi rimori veten aktorja u shfaq e qeshur duke shijuar kënaqësitë e vogla të jetës. Siç është qëndrimi në dritare me macen e saj.

Aktorja e ‘Parasite’ shfaqet e qeshur pas luftës me kancerin

Nuk dha detaje mbi operacionin, por siç duket ka shkuar mirë. Park ishte në prag të premierës së “Special Cargo”, të 12 janarit, kur gjatë një kontrolli rutinë zbuloi sëmundjen e rëndë nga e cila vuan. Ajo hoqi dorë nga puna dhe u fokusua tek shëndeti.

Aktorja e ‘Parasite’ shfaqet e qeshur pas luftës me kancerin

Aktorja e ‘Parasite’ shfaqet e qeshur pas luftës me kancerin

Park So-dam është më së shumti e njohur për rolin e motrës së Ki Jung në filmin që fitoi “Oscar”, “Parasite”.

Aktorja e ‘Parasite’ shfaqet e qeshur pas luftës me kancerin

Tiranapost.al