Showbiz

Aktori që luajti 'Kevin i vetëm në shtëpi' do marrë yllin e tij në Walk of Fame dhe jo më kot në këtë periudhë

Aktori që luajti 'Kevin i vetëm në shtëpi' do

Macaulay Culkin do të marrë një yll në Hollywood Walk of Fame. Ylli i filmit “Home Alone” që luajti Kevin, djalin e shkathët që prindërit e harrojnë në shtëpi e nisën për udhëtim, është simbol i çdo fundviti. Filmi shfaqet sidomos gjatë Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri dhe kur më mirë se në këtë sezon feston do të ishte marrja e këtij shpërblimi.

Aktori që luajti 'Kevin i vetëm në shtëpi' do

Catherine O'Hara, aktorja e cila luajti nënën e tij në film do të jetë një nga folëset në ceremoninë e ardhshme. Nëna e tij e vërtetë do të flasë gjithashtu.

Aktori që luajti 'Kevin i vetëm në shtëpi' do

Ai do të jetë personazhi publik i 2765-të që merr yll në Hollyëood ëalk of Fame.

Ceremonia do të zhvillohet të premten.