Showbiz

A mund ta quajmë një përgjigje të Elsa Lilës për këngën 'Pyes Lotin' këtë postim?

A mund ta quajmë një përgjigje të Elsa Lilës për

Elsa Lila u rikthye në festival për të marrë dashurinë e njerëzve, pas një faze të vështirë të jetës së këngëtares. Por 'Pyes lotin' u bë shkak për debate dhe solli reagimin e indinjuar të kompozitorit të saj Valentin Veizi, i cili sot në Facebook i bëri thirrje direkte Elsa Lilës, duke veçuar se varianti remix me Capital T është bërë pa lejen e tij dhe është denigruar. Ai i bënte thirrje festivalit të RTSH-së të heqë këngën nga qarkullimi.

A mund ta quajmë një përgjigje të Elsa Lilës për

Ndërkaq pak orë më vonë Elsa Lila poston në Instagram këtë shënim duke mos komentuar asgjë në lidhje me statusin e kompozitorit.