Showbiz

5 arsyet pse njerëzit tërheqës qëndrojnë single

5 arsyet pse njerëzit tërheqës qëndrojnë single

Mund të duket se njerëzve tërheqës u jepen disa gjëra në pjatë argjendi. Qoftë kur vjen fjala për një mundësi pune apo edhe një marrëdhënie. Po në fakt nuk është kështu, është e kundërta. Njerëzit simpatikë e kanë më të vështirë të gjejnë partner.

Arsyet janë:

Bukuria e tyre është frikësuese.

5 arsyet pse njerëzit tërheqës qëndrojnë single

Është shumë më e lehtë të flasësh me një vajzë të thjeshtë, sesa me një supermodele. Sidomos burrat e kanë problem të flasin me gra të bukura.

Ata shihen si mashtrues të mundshëm.

5 arsyet pse njerëzit tërheqës qëndrojnë single

Ndonjëherë bukuria duket si armë e tyre për të fshehur diçka. Ose, ose akoma më keq, duke si misteriozë, të palexueshëm dhe të padepërtueshëm.

Të gjithë mendojnë se janë të zënë tashmë.

5 arsyet pse njerëzit tërheqës qëndrojnë single

Të tjerët mendojnë: Kaq i/e bukur? E ka patjetër dikë. Dhe askush s`i afrohet.

Probleme besimi.

5 arsyet pse njerëzit tërheqës qëndrojnë single

Disa nuk pranojnë vetë, sepse mendojnë që i duan për fytyrën, për imazhin, për t`u prezantuar para të tjerëve dhe jo për dashurinë.

Shihen si snob.

5 arsyet pse njerëzit tërheqës qëndrojnë single

Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse ata janë të turpshëm dhe tërheqës në të njëjtën kohë. Duken herë herë edhe si arrogantë.