Showbiz

3 njerëzit që e bëjnë të ndihet me fat. Me këtë rast, Eneda Tarifa prezanton prindërit

3 njerëzit që e bëjnë të ndihet me fat. Me

Eneda Tarifa ka dhënë një mini intervistë me ndjekësit e saj në instagram, të cilët i kanë drejtuar pyetje të ndryshme dhe një ndër to ishte: “Gjërat që të bëjnë të ndihesh me fat?”

Edhe pse këngëtarja është ndër personazhet më të rezervuar për sa i përket jetës private, ka zgjedhur të publikojë foton e prindërve dhe të vajzës së saj.

“Këta në foto” shkruan mbi imazhin e shkrepur gjatë ditëve të festave të fundvitit.

3 njerëzit që e bëjnë të ndihet me fat. Me