Showbiz

10 foto Instagram vs realitet

10 foto Instagram vs realitet
Instagrami nuk ka shumë lidhje me realitetin. Sidomos njerëzit e televizionit, modës, artit përpiqen të postojnë foto të kuruara dhe edituara. Maksimalisht! Herë kuptohet fotoshopi dhe efektet. Herë të tjera jo.

Gigi Hadid

10 foto Instagram vs realitet

Irina Shayk

10 foto Instagram vs realitet

Frida Aasen

10 foto Instagram vs realitet

Rosie Huntington

10 foto Instagram vs realitet

Eva Longoria

10 foto Instagram vs realitet

Sara Sampaio

10 foto Instagram vs realitet

Stella Maxwell

10 foto Instagram vs realitet

Caroline Daur

10 foto Instagram vs realitet

Kylie Jenner

10 foto Instagram vs realitet

Source: Womans Look