Shije

Një nga gjërat që duhet të provosh është burger tek 'Padam'

Një nga gjërat që duhet të provosh është burger

Karantina iku, dhe tani mund të takojmë miqtë dhe të shijojmë pak atë drekën që ëndërruam ditët kur qëndronim të mbyllur dhe gatuanim në shtëpi apo porositnim.

Por s'ka si ushqimi që shijohet i freskët dhe nëse je njeri që kërkon për burger në Tiranë, duhet patjetër të shkosh tek ‘Padam’.

Një nga gjërat që duhet të provosh është burger

Qoftja e shtëpisë dhe salca që nuk e tregojnë sekretin, janë një kënaqësi më vete. Le pastaj patatet.

Një nga gjërat që duhet të provosh është burger

Provojeni dhe na shkruani në inbox e na dërgoni fotot tuaja.