Shije

Në shtëpinë e blogeres Adda’s All nuk do të gjeni kurrë këto gjëra

Në shtëpinë e blogeres Adda’s All nuk do të gjeni

Një nga karakteristikat e dekorimit të shumë shtëpive shqiptare është se ka gjëra dekorative kudo, pranë televizorit, në tavolinë, në aneks. Nuk ka një vend ku nuk ka një objekt dekorativ. Gjë që sillet në vëmendje nga blogerja Uarda Shahinaj, që veç këshillave në kuzhinë, ndan edhe super këshilla për dekorimin dhe mobilimin e apartamenteve.

Në një postim në Instagram, Uarda tregon se fiksimi i saj është në në çdo dhomë të ketë vetëm gjëra që i nevojiten, ndërsa objektet zbukuruese që nuk kryejnë asnjë funksion nuk gjenden në asnjë hapësirë të apartamentit të saj.

Në shtëpinë e blogeres Adda’s All nuk do të gjeni

Madje ajo tregon se për çdo gjë të re që blen se i nevojitet, heq diçka tjetër.

Në shtëpinë e blogeres Adda’s All nuk do të gjeni