Shije

Jamie Oliver ka këtë ide fantastike për akullin në frigorifer

Jamie Oliver ka këtë ide fantastike për akullin në

Një sugjerim për ditët e nxehta vjen nga chef-i i njohur britanik i kuzhinës, Jamie Oliver.

Ai sjell një ide kaq praktike dhe njëherësh gjeniale. Para se të vendosni mbajtësen e kubave të akujve në ngrirje, hidhni brenda tyre copa frutash, erëza apo lule të ngrënshme.

Kjo është një mënyrë e thjeshtë për ta bërë pijen tuaj të preferuar të verës më interesante dhe tërheqëse, ndërsa e mbani të ftohtë.

Do ta provoni?