Shije

Dieta anti-Covid nga Luga e Argjendtë

Dieta anti-Covid nga Luga e Argjendtë

Ata që po e kalojnë virusin Covid duke u trajtuar në shtëpi, pasi kanë shenja të lehta apo mesatare, e dinë që veç vitaminave apo ilaçeve, më e rëndësishme mbetet ushqimi që konsumojnë.

“Luga e Argjendtë” ka publikuar në Insta Story tre variante me të cilat mund të shoqëroni vaktet e dietës anti-Covid, dy prej tyre lëngje dhe një sallatë.

Shumë të lehta për t’u përgatitur. I gjeni tek fotot mëposhtë:

Dieta anti-Covid nga Luga e ArgjendtëDieta anti-Covid nga Luga e ArgjendtëDieta anti-Covid nga Luga e ArgjendtëDieta anti-Covid nga Luga e Argjendtë