Shëndeti

Sekreti i përbashkët që dobësoi dy vajzat e famshme të Big Brother!

Sekreti i përbashkët që dobësoi dy vajzat e famshme të

Dy nga ish banoret e “Big Brother Albania”, Fiorentina dhe Genta, të cilat tërhoqën vëmendjen e të gjithëve me personalitetin e tyre, na kanë surprizuar me ndryshimin në pamjen e tyre të jashtme. Shumë kilogramë më pak, veshje më të ngushta për të vënë në pah format e tyre trupore më të definuara dhe të rrumbullakosura tashmë.

Genta dhe Fiorentina nuk janë të vetmet personazhe publike që kanë pasur ndryshim fantastik me pamjen e tyre të jashtme. Shumë nga personazhet më të njohura dhe më dashura të showbiz-it Shqiptar dhe Kosovar janë dobësuar me metodën magjike 20 minutëshe të balonit gastrik! Efektet e kësaj metode na e kanë treguar vetë ish banoret në intervista dhe deklarata live, se sa lehtë kanë arritur të kenë format ideale sipa parametrave të tyre trupore.