Shëndeti

Për sikletet e zorrëve ke vetëm dy rrugë, një shkurt e një gjatë

Për sikletet e zorrëve ke vetëm dy rrugë, një shkurt e

Lëvizje zorrësh, ndjesi fryrje, dhimbje barku, diarre asnjë nga këto gjendje nuk i lehtëson i paracetamoli. Përveç dhimbjes fizike, si çdo problem tjetër shëndetësor, këtyre të zorrëve u shtohet edhe sikleti.

Mbase nuk i ke kushtuar deri tani vëmendjen e duhur. Herë i ke justifikuar këto gjendje me të ftohtin, herë se pive alkool një natë më parë e herë të tjera se hëngre ushqim të thatë, cilado të jetë arsyeja, të duhet ndihmë. Të duhet Biogena! Nuk është më një emër i panjohur për ty. Është një adresë fizike dhe online që ofron një gamë të gjerë produktesh, jo vetëm për trurin abdominal (por edhe pwr probleme tw tjera me shwndetin). Se kështu quhet ndryshe sistemi tretës, që ashtu si truri përpunon dhe përthith informacionet, zorrët merren me bakteret. Dhe nuk janë pak. Janë rreth 100 miliardë mikrobe aq sa flora e zorrëve mund të peshojë deri në 2 kg. (Sa për ta pasur idenë!)

Ekspertët e Biogenës kanë punuar dhe kanë krijuar më shumë se një zgjidhje. Në varësi të problematikës, ka disa produkte që të zgjidhin hallin.

Për sikletet e zorrëve ke vetëm dy rrugë, një shkurt e

Linku për porosi

Mucosa Formula – Shërben për të mbështetur mukozën e zorrëve

Për sikletet e zorrëve ke vetëm dy rrugë, një shkurt e

Linku për porosi

Omni Lactis 10 Caps – Për kolonizimin e zorrëve

Për sikletet e zorrëve ke vetëm dy rrugë, një shkurt e

Linku për porosi

Omni Lactis 20 Caps – Këtë produkt e përdorin edhe ata që janë intolerantë ndaj laktozës për ta vënë nën kontroll këtë problem. Një përdoruese e këtij produkti thotë se tani i konsumon pa frikë edhe produktet e qumështit, sepse Omni Lactis e kryen detyrën e vet.

Për sikletet e zorrëve ke vetëm dy rrugë, një shkurt e

Linku për porosi

AC7 Komplex - Ekstrakti i barberry normalizon funksionet e traktit gastrointestinal. Është krijuar nga ekstrakte të përzgjedhura të erëzave dhe barërave bimore përdoren për të mbështetur ekuilibrin mikrobiologjik.

Për sikletet e zorrëve ke vetëm dy rrugë, një shkurt e

Linku për porosi

Colon Balance – Ky produkt nuk është në formë kapsulash, por në formë pluhuri. Ka një shije neutrale me një përmbajtje të lartë të llojeve të tretshme të fibrave dietike (fibra e akacies FibregumTM, pektin agrume dhe dekstrin rezistent. Fibregum është marrë 100% nga fibrat e akacies dhe është shumë i tretshëm në ujë.

Përveç Biogenës, ka edhe një zgjidhje tjetër për të normalizuar sistemin tretës. Fizkultura! Ushtrimet e rregullta! Lëvizja! Palestra! I rekomandojnë edhe ekspertët e Biogenës.

“Nëse stërviteni rregullisht, zorrët tuaja gjithashtu do të jenë në formë. Ato do të furnizohen më mirë me gjak dhe ushqimi do të transportohet më shpejt. Kjo është e rëndësishme, sepse nëse ushqimi kërkon shumë kohë për të udhëtuar nëpër zorrë, substancat e dëmshme gjithashtu mund të qëndrojnë më gjatë.

Ushtrimet e rregullta (të paktën 30 minuta në ditë) i detyrojnë zorrët të arrijnë kulmin e performancës”, kështu sugjerojnë ekspertët e Biogenës.

Po në pamundësi të kohës, por edhe si mbështetje shtesë, Biogena është zgjedhje dhe zgjidhje e mirë!