Shëndeti

Mos prit pushimet për t`u çlodhur mendërisht!

Mos prit pushimet për t`u çlodhur mendërisht!

I mban mend pushimet e fundit? Po punët e fundit që të kanë ngelur pezull? Për sa gjëra ke thënë i bëj sot, ose… po i lë më mirë për nesër. Sa herë je trazuar nga rrjetet sociale, ngjarjet, lajmet, lufta, bomba, frika… Të gjitha këto ndikojnë tek shëndeti yt mendor, që është po aq i rëndësishëm sa edhe ai fizik.

Asgjëje nga sa më sipër nuk i shpëton dot. Ajo që ke në dorë është të vazhdosh jetën, por me kujdes të shtuar për veten. Ushqim të shëndetshëm, ushtrime, shëtitje në natyrë dhe Biogenën. Për të plotësuar të gjitha mungesat e trupit, por që i duhen trurit, të vjen në ndihmë Biogena dhe mikronutrientët e saj.

Mikronutrientët ashwagandha, hops ose griffonia (fasule e zezë afrikane, me përbërësin aktiv 5-HTP) janë bërë objekt i studimeve të shumta kërkimore për sa i përket nervave dhe mendjes. Ndaj edhe rekomandohen.

Suplementet që përmbajnë këta përbërës e që sugjerohen janë disa.

CBD Mundol

Mos prit pushimet për t`u çlodhur mendërisht!

Linku për porosi

Griffonia 50 Serolution ---- Nga bimët Griffonia, Vitamina B dhe aminoacidic L- phenylalanine

Mos prit pushimet për t`u çlodhur mendërisht!

Linku për porosi

Neurosagena B-Komplex active Gold --- Për të mbështetur funksionet e nervave dhe psikikës. Se mund të duken diçka e vogël nervat, meqë s`i shikojmë, por janë ato që na drejtojnë.

Mos prit pushimet për t`u çlodhur mendërisht!

Linku për porosi

Pastaj janë Vitaminat B1, B12, B2 dhe B6 që zakonisht gjenden në perimet tipike të dimrit si lakra jeshile, ose panxhari. Në pamundësi për t`i marrë nga ushqimet, mund të merren fare mirë nga suplementet Biogena. Se veç këtyre perimeve me vlerë, dimri ka edhe diçka që s`e ka pranvera; gjumin. Nata është më e gjatë në dimër dhe flihet më shumë gjumë. Truri çlodhet më tepër, kthjellohet më shumë. Mungesa e gjumit dhe lodhja janë më tipike, sidomos gjatë verës, edhe për shkak të temperaturave të larta. Kështu që bëhen më shumë se një faktor që të shton stresin. Ndaj mos prit pushimet për t`u çlodhur!