Shëndeti

Ky shkrim është për ty që rutina të ka vënë përpara!

Ky shkrim është për ty që rutina të ka vënë

Po sikur të kesh në dorë sugjerimin e 10 mijë mjekëve e terapistëve të bërë bashkë? Është e mundur përmes Biogenës. Për këdo që ka qenë gjithmonë i kujdesshëm ndaj shëndetit, nuk ka nevojë për prezantim. Ky shkrim është për atë që deri tani e ka marrë përpara rutina dhe e ka lënë pasdore shëndetin.

Ky shkrim është për ty që rutina të ka vënë

Është për atë që i dhembin kockat dhe ia hedh fajin shiut.

Për atë që e bezdisin zorrët dhe thotë: Jam ftohur nga këmbët.

Për atë që ia vë fajin stërvitjes për lodhjen e vazhdueshme.

Që e zë gripi i dytë pa u shëruar nga i pari.

Që po provon të ngjizë një fëmijë, që po e rrit brenda vetes apo që e ushqen me gji.

Ky shkrim është për të gjitha gratë apo burrat që duan të përmirësojnë shëndetin e tyre, pamjen, të ruajnë freskinë…

Për të gjithë këta, ka një vend në Tiranë që duhet vizituar të paktën njëherë - (se pastaj të çojnë këmbët vetë) – tek Biogena që ndodhet në Bllok.

Ky shkrim është për ty që rutina të ka vënë

Prej dy muajsh, në Shqipëri ka një dyqan, ashtu siç në Vjenë, Graz, Salzburg, Linz, Klagenfurt, Villach, Natternbach, Freilassing, Mynih, Frankfurt, Hamburg, Berlin e Augsburg, ku shëndeti është mbi të gjitha. Aty mund të gjesh mbi 260 suplementë ushqimorë të krijuara e të dërguara nga Austria, një nga vendet me mirëqenie më të lartë e jetëgjatësi e më madhe.

Biogena nuk është vetëm dyqani ku gjenden produktet. Biogena është edhe laboratori ku kryhen kërkimet dhe krijohen produktet. E gjithashtu Biogena trajnon profesionistë kudo në botë mbi mirëqenien fizike e mendore. Se është diçka e bërë me dashuri e përgjegjësi që në themel.

Ky shkrim është për ty që rutina të ka vënë

Me përgjegjësi, se edhe paketimet e suplementeve i kanë eko-kanaçe. Dhe me dashuri se është një biznes familjar. Po kjo s`do të thotë që nuk dalin jashtë familjes.

Ky shkrim është për ty që rutina të ka vënë

Biogena ka Partnerë dhe Biogena ka një Club. Tek e para janë mjekët që kontribuojnë dhe tek e dyta janë klientët që i besojnë. Për të dyja palët ka përfitime.

Ky shkrim është për ty që rutina të ka vënë

Ky shkrim është për ty që rutina të ka vënë

*Ky është një shkrim prezantues mbi Biogenën. Në vijim Tiranapost do të shkruajë më kontretisht për produkte të caktuara. Po nëse nuk pret dot deri atëherë mund të shkosh që tani tek dyqani Biogena në Bllok, në fund të rrugicës përballë Sky Tower (Rruga Brigada VIII). Ose mund të bësh një vizitë online në këtë link.

P.s. Një shëndet të mirë, deri herën tjetër!