Shëndeti

5 “superushqimet” që eleminojnë ankthin dhe stresin

5 “superushqimet” që eleminojnë ankthin dhe stresin

Problemet e përditshme shkaktojnë nivele të larta stresi dhe ankthi për shumicën e njerëzve. Sasia e tepërt e ankthit dhe stresit ndikon drejtpërdrejt në shëndet, veçanërisht në zemër dhe sistemin imunitar.

Kur nivelet e ankthit dhe stresit janë të larta , ju mund të injoroni ushqimin ose mund të mos ndiheni të uritur. Por, studimet tregojnë se se këto 5 ushqime mund të ndihmojnë në eleminimin e ankthit dhe stresit.

Dëshironi të dini 5 superushqimet?

1. Çokollata e zezë

5 “superushqimet” që eleminojnë ankthin dhe stresin

2. Boronica

5 “superushqimet” që eleminojnë ankthin dhe stresin

3. Mjedër

5 “superushqimet” që eleminojnë ankthin dhe stresin

4. Avokado

5 “superushqimet” që eleminojnë ankthin dhe stresin

5. Bajame

5 “superushqimet” që eleminojnë ankthin dhe stresin

Tiranapost.al.Z.B