Rajoni

Ministri i Mbrojtjes së Serbisë: Kurti po kërkon të shpërngulë serbët nga Kosova

Ministri i Mbrojtjes së Serbisë: Kurti po kërkon të

Ministri serb i Mbrojtjes, Millosh Vuçeviç ka thënë për mediat serbe se kryeministri i Kosovës Albin Kurti, është duke u dërguar mesazhe serbëve se nuk janë të mirëpritur.

“Gjithçka që dëshiron Kurti është që Kosova tërësisht të pastrohet nga serbët. Komandanti i KFOR-it është në komunikim të vazhdueshëm me Shtabin e Përgjithshëm të Ushtrisë Serbe dhe KFOR-i është i vetëdijshëm për obligimet e tij, është garantues i paqes dhe është i obliguar që të mbrojë të gjithë qytetarët në Kosovë, pavarësisht nga kombësia”, tha ai.