Qyteti

Vonesat në organizimin e finales së Champions League, komentuesit: Merrni shembull nga Tirana

Vonesat në organizimin e finales së Champions League, komentuesit:

Vonesa dhe kaosi në finale e Champions League që mbahet në Francë ka shkaktuar komente që vijnë si komplimente dhe reklamë e mirë për imazhin e Tiranës, pas krahasimeve që po i bëhen me ndeshjen e Conference League.

Në Twitter, tifozët shkruajnë se Parisi duhet të marrë shembull nga Tirana, që organizoi shumë mirë një finale e madhe të Conference League, dhe nuk pati asnjë problematikë.

Vonesat në organizimin e finales së Champions League, komentuesit:

Vonesat në organizimin e finales së Champions League, komentuesit:

Vonesat në organizimin e finales së Champions League, komentuesit:

Vonesat në organizimin e finales së Champions League, komentuesit:

Madje ka të tjerë që propozojnë që finalja e Champions League vitin tjetër të bëhet në Tiranë.

Vonesat në organizimin e finales së Champions League, komentuesit:

Vonesat në organizimin e finales së Champions League, komentuesit:

Vonesat në organizimin e finales së Champions League, komentuesit:

Vonesat në organizimin e finales së Champions League, komentuesit:

Vonesat në organizimin e finales së Champions League, komentuesit:

Vonesat në organizimin e finales së Champions League, komentuesit:

Komentet në rrjet erdhën pasi Uefa shtyu me 15 minuta finalen e Champions që po luhet mes Liverpool dhe Real Madrid në stadiumin Stade De France pasi kishte ende shumë tifozë që nuk kishin arritur të hynin brenda në stadium.