Qyteti

Video/ Veliaj ndërpret intervistën televizive në momentin kur thirret ezani

Video/ Veliaj ndërpret intervistën televizive në momentin kur

Kryebashkiaku Erion Veliaj ishte duke dhënë një intervistë live për Klan News nga ballkoni i Bashkisë së Tiranës, kur nisi thirrja e ezanit për besimtarët myslimanë.

Në respekt të besimtarëve dhe komunitetit, Veliaj i kërkoi mirëkuptimin e drejtuesit të lajmeve për ta ndërprerë pak çaste intervistën, deri në përfundim të ezanit, për të vijuar sërish më pas.


Kjo është mirëkuptuar nga gazetari Besard Jacaj, i cili e ndërpreu përkohësisht bashkëbisedimin me kryebashkiakun, për ta vijuar pas thirrjes së ezanit.