Qyteti

Video/ Vallëzimi francez mbi liqen që magjepsi Tiranën

Video/ Vallëzimi francez mbi liqen që magjepsi Tiranën

Shfaqja ujore "Fous de Bassin" ka marrë vëmendjen e atyre që kalojnë pasditet në Liqenin e Tiranës.


Shfaqja ujore dhe piroteknike "Fous de Bassin" nga Ilotopie, trupa e mirënjohur e teatrit bashkëkohor në Francë është shpërndarë dje kudo në rrjet.

15 artistë bënë spektakël në ujë dhe shfaqja ishte falas për këdo.

Disa video të postuara nga Rudina Magjistari, Fjodora Fjora i shikon më poshtë. Për ta përjetuar live, nëse e humbe dje, mund ta ndjekësh sot, në 16 maj, në orën 20:00.