Qyteti

Veliaj shpall garën 60 ditore për firmën që do të ndërtojë Teatrin Kombëtar

Veliaj shpall garën 60 ditore për firmën që do të

Kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, ka hapur garën 60 ditore për firmën që do të ndërtojë Teatrin Kombëtar.

Në një intervistë për News 24 është shprehur se: Ne tani po përgatitemi për rindërtimin e Teatrit, por kur mendon sa shumë vite humbëm për këtë, të vjen keq. Do të hapim një garë që zgjat 60 ditë, gjatë verës, dhe besoj se në vjeshtë do të fillojmë ndërtimin, që do të zgjasë dy vjet.