Qyteti

Tirana iu rikthye normalitetit. Një album fotosh nga nata në kryeqytet

Tirana iu rikthye normalitetit. Një album fotosh nga nata në kryeqytet

Nga dje dhe sot janë dy Tiranë të ndryshme. Sot jeta nisi me nxitim, rrugët u hapën, njerëzit shkuan në punë dhe shkollë e kopshte, por ndërkaq një galeri me foto nga nata që pasoi një nga ndeshjet më të rëndësishme për Europën, të zhvilluara ndonjëherë në Shqipëri, tregojnë sesi funksionon rikthimi në normalitet. Hidhi një sy këtij albumi me punëtoët ose kampionët e asaj që nuk njohim, njerëzit e thjeshtë e të punës.

Tirana iu rikthye normalitetit. Një album fotosh nga nata në kryeqytet

Tirana iu rikthye normalitetit. Një album fotosh nga nata në kryeqytet

Tirana iu rikthye normalitetit. Një album fotosh nga nata në kryeqytet

Tiranapost.al