Qyteti

Punëtorët e Tiranës pastruan nga plehrat autostradën Tiranë-Durrës dhe rrugën e Rinasit

Punëtorët e Tiranës pastruan nga plehrat autostradën

Pavarësisht temperaturave të ulëta këto ditë dhjetori, punonjësit e ndërmarrjeve të Bashkisë së Tiranës kanë nisur një aksion të gjerë në të dy anët e autostradës Tiranë-Durrës si dhe në rrugën e Rinasit për pastrimin nga mbeturinat.

Punëtorët e Tiranës pastruan nga plehrat autostradën

Punëtorët e Tiranës pastruan nga plehrat autostradën

Punëtorët e Tiranës pastruan nga plehrat autostradën

Edhe pse të konsideruara si porta hyrëse për në kryeqytet, qeset plastike, gomat dhe mbetjet inerte hidhen jo pak herë nga qytetarë apo bizneset e papërgjegjshme.

Punëtorët e Tiranës pastruan nga plehrat autostradën

Punëtorët e Tiranës pastruan nga plehrat autostradën

Punëtorët e Tiranës pastruan nga plehrat autostradën

Punëtorët e Tiranës pastruan nga plehrat autostradën

Punëtorët e Tiranës pastruan nga plehrat autostradën

Qindra punonjës të ndërmarrjeve të pastrimit si dhe mjete pastrimi kanë punuar përgjatë këtyre dy segmenteve.