Qyteti

Pse rrugët e Tiranës janë mbushur me flamujt e Shqipërisë dhe Kosovës?

Pse rrugët e Tiranës janë mbushur me flamujt e

Veliaj në Twitter tregon në një postim pse Tirana është zbukuruar me flamujt e Shqipërisë dhe Kosovës:

"Tirana e zbukuruar me flamujt e Shqipërisë dhe të Kosovës, teksa presim ne Bashkinë e Tiranës Kryetarin e sapo zgjedhur të Prishtines Përparim Rama.

Mezi pres që #EYC2022 të jetë dhe një platformë për të rinjtë e Prishtinës e së bashku t'i modernizojmë kryeqytetet tona!", shkruan Veliaj në rrjetet sociale ku ka postuar edhe disa foto nga Tirana e mbushur me flamujt e Kosovës dhe Shqipërisë.

Pse rrugët e Tiranës janë mbushur me flamujt e

Pse rrugët e Tiranës janë mbushur me flamujt e

Veliaj njofton kështu vizitën e homologut të tij të ri të Prishtinës Përparim Rama, i cili viziton për herë të parë kryeqytetin shqiptar si kryetar Bashkie.