Qyteti

Paraditja do të jetë pa drita në këto zona të Tiranës

Paraditja do të jetë pa drita në këto zona të

Për shkak të punimeve për mirëmbajtjen e rrjetit, në zonën e Prezës, si dhe në Rrugën Vorë-Rinas, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike. Orari i kufizimit do të jetë 09:00 me 13:00.

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim, 31 maj

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 31 maj gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të kryhen punime në disa fidera të NST Vorë.

Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë:

Prezë, Rruga Vorë-Rinas.